Smart ceas si Fitness ceas diferenta

5 diferente intre smart ceas si fitness ceas

smart ceas pe mâna unui omSmart ceas sau ceas destept reprezintă dispozitive electronice purtabile, similare unui ceas tradițional, dar echipate cu funcționalități avansate. Smart ceasurile sunt proiectate pentru a oferi mai mult decât doar afișarea orei, putând efectua o serie de activități conectate la tehnologie.  

Utilizatorii unui ceas destept poate personaliza adesea aspectul și funcționalitatea ceasului pentru a se potrivi preferințelor lor.

O fitness brățară, cunoscută și sub numele de fitness ceas sau tracker de activitate, este un dispozitiv electronic conceput pentru a urmări și monitoriza activitatea fizică și sănătatea utilizatorului.

Fitness bratara este adesea folosit pentru a menține un stil de viață sănătos, pentru a motiva activitatea fizică și pentru a menține un stil de viață sănătos. Ele pot fi utile atât pentru începătorii de fitness, cât și pentru sportivii cu experiență.

 

Smart ceas si Fitness ceas 5 diferențe cheie

 1. Funcționalitate

Funcția principală a unui smart ceas este de a afișa ora. Cu toate acestea, ceasurile destepte vin și cu multe alte funcții, cum ar fi notificări pentru apeluri, mesaje, aplicații, muzică, capacitatea de a instala aplicații etc. Accentul principal al unei fitness bratara este pe monitorizarea activității fizice și a sănătății, cum ar fi pedometrul, măsurarea somnului, urmărirea caloriilor și notificările privind activitatea fizică. 

 1. multe ceasuri destepte și fitness ceasuriDesign

Adesea, smart ceasurile au design și funcționalități mai diverse, integrându-se ca un accesoriu elegant. Majoritatea fitness ceasuri au un design mai compact și mai ușor, menit să fie confortabil de purtat în timpul activității fizice.

 1. Ecran

Adesea un ceas destept este echipat cu ecran mai mare și mai funcționale care pot afișa o varietate de date. Ecranele fitness bratarei sunt de obicei mai mici și sunt concepute în primul rând pentru a afișa date de bază despre activitatea fizică.

 1. Preț

Un smart ceas pentru copii este de obicei mai scump, în special modele cu funcționalitate avansată și capacitatea de a instala aplicații. Fitness bratare sunt mai accesibile, cu accent pe funcționalitatea de fitness.

 1. Funcționare autonomă

Ceasurile inteligente pot avea o durată de viață mai scurtă a bateriei datorită funcțiilor suplimentare. În timp ce bratarele de fitness oferă de obicei o viață mai lungă a bateriei, deoarece se concentrează pe funcțiile de bază.

 

Ambele dispozitive oferă capacități diferite, iar alegerea între un smart watch și o fitness bratara depinde de nevoile specifice ale utilizatorului și de prioritățile acestuia în funcționalitate.

Funcțiile principale ale smart ceasului/ ceas destept

 • Afișare timp

Funcția principală rămâne afișarea orei și datei.

 • Notificări

Smart destept are sincronizare cu smartphone-ul, vă permit să primiți notificări pentru apeluri, mesaje, e-mailuri și multe altele chiar pe ecranul ceasului.

 • Monitorizarea activitatii fizice

Smart ceasul urmărește pașii parcurși, distanța parcursă, caloriile arse și alte date legate de activitatea fizică.

 • Monitorizarea sănătății

In unele modele de smart ceas pentru copii sau maturi, oferă monitorizarea ritmului cardiac, monitorizarea somnului și alte funcții de sănătate.

 • Conexiune Bluetooth

Sincronizare cu alte dispozitive, cum ar fi telefoanele mobile sau căștile Bluetooth.

 • Funcții de control al muzicii

Smart ceasul are abilitatea de a controla redarea muzicii de pe un smartphone direct de pe ceas.

 • Funcții smart home

Ceasurile destepte au capacitatea de a controla dispozitivele inteligente din casă, cum ar fi termostatele sau luminile.

 • Aplicații suplimentare

Unele ceasuri inteligente oferă acces la o varietate de aplicații, inclusiv hărți, vreme, setări de alarmă, cronometre și multe altele.

Caracteristici de baza ale unor fitness brățare 

 • Pedometru și distanță

Ceasul de fitness urmărește pașii și distanța parcursă pe parcursul zilei.

 • Calorii și calorii arse

Estimarea numărului de calorii arse în timpul activității fizice este treaba unui fitness ceas.

 • Monitorizarea somnului

Fitness bratara are capacitatea de a analiza calitatea si durata somnului utilizatorului.

 • Monitorizarea ritmului cardiac

Unele modele de fitness ceasuri oferă măsurarea ritmului cardiac în repaus și/sau în timpul exercițiilor fizice.

 • Notificări

Fitness ceasul pentru copii de poate primi notificări despre apeluri, mesaje și alte evenimente de la un smartphone conectat.

 • Antrenamente și exerciții

Fitness bratara oferă recomandări de exerciții și urmărirea progresului.

 • Impermeabil

Multe fitness bratare sunt rezistente la apă, permițându-vă să le purtați în timpul sporturilor nautice.

 • Conectarea la un smartphone

Fitness ceasurile sunt sincronizate cu o aplicație mobilă, care oferă statistici, grafice și setări mai detaliate.

 • Durata bateriei

În funcție de model, fitness bratara oferă de obicei o viață lungă a bateriei fără a fi reîncărcate.


 


 

 

Alegerea între un smart ceas pentru copii și o fitness bratara depinde de nevoile dvs. specifice, de preferințele și de ce caracteristici sunt importante pentru dvs. Atât ceasurile inteligente, cât și benzile de fitness includ funcții de urmărire a sănătății și a activității. Unele modele de trackere de fitness sunt mai accesibile ca preț, ceea ce poate fi un factor important în alegerea ta.

În cele din urmă, cea mai bună alegere depinde de nevoile dumneavoastră individuale și de caracteristicile pe care le acordați prioritate.

Puncte de plecare si vanzare de bilete

Chisinau, str. Calea Mosilor 2/1
Info line: 022 439 489
Info line: 022 411 338
Receptie: 022 411 334
Partenerii nostri
Livrare flori
Crearea site web
Anvelope Chisinau
Paturi Chisinau