Ziua indragostitilor idei pentru cadouri

15 idei cool pentru ziua indragostitilor

inimi urari de ziua indragostitilorValentine's day, cunoscuta si sub numele de Ziua Indragostitilor, este sarbatorita pe 14 februarie in fiecare an. Aceasta zi este dedicata aratarii iubirii si prieteniei.

In mod traditional, in aceasta zi, oamenii fac schimb de valentine, flori, dulciuri si alte cadouri la 14 februarie pentru a-si exprima sentimentele fata de cei dragi.

Asociata istoric cu Sfantul Valentin crestin timpuriu, protectorul indragostitilor, ziua a devenit un moment popular pentru manifestari de afectiune si grija. In zilele noastre, Ziua Indragostitilor este adesea vazuta ca o oportunitate de a petrece timp romantic impreuna, de a sarbatori dragostea si de a acorda atentie si grija reciproc.

Decizia de a pregati un cadou de Ziua Indragostitilor depinde de atitudinea ta si de preferintele relatiei tale. Pentru multi oameni, aceasta devine o traditie care exprima dragoste si grija. Un cadou poate fi simbolic si poate reprezenta sentimentele tale.

Daca simti ca partenerul tau ar fi bucuros sa primeasca atentie sub forma unui cadou, aceasta poate fi o modalitate minunata de a-ti exprima dragostea. Nu trebuie sa fie un cadou scump; uneori articolele de casa sau ceva personal si special pot fi si mai valoroase.

 

Ziua indragostitilor TOP 15 idei cool pentru cadouri de 14 februarie

 1. Cutie cu note de dragoste

Scrieti note scurte despre motivul pentru care va iubiti partenerul si puneti-le intr-o cutie decorata. El sau ea poate trage un bilet in fiecare zi.

 1. Certificat de cina de casa

Creati un certificat colorat care promite ca le veti gati mancarea preferata acasa.

cadouri 14 februarie pentru iubita de Ziua Indragostitilor

 1. Album cu amintiri

Strangeti fotografii, bilete de a evenimente si alte amintiri intr-un album realizat manual, special pentru cadou de 14 februarie. 

 1. Pix gravat

Cumparai un stilou elegant pentru Ziua indragostitilor si adaugati-i un mesaj personal sau initiale.

 1. Perna decorativa

Creați o pernă cu mesaje iubitoare sau chiar o fotografie cu voi impreuna. Acesta va fi unul din cadouri la 14 februarie, potrivit pentru o persoana care prețuiește confortul.

 1. Lumânare realizata manual

Faceți o lumânare, adăugați-i parfum și decorați-o în stilul unei seri romantice.

 1. Delicii culinare

Faceți dulciuri de casă, cum ar fi turtă dulce sau ciocolată cu inscriptia Ziua indragostitilor.

 1. Calatorie romantică

Organizați o excursie romantică de lux la destinația lor de vis. Ar putea fi o stațiune retrasă, un hotel de lux sau chiar o evadare exotică.

 1. Decoratiuni de gradina

Dacă aveți talent pentru meșteșuguri, creați decorațiuni pentru grădină, cum ar fi semne din lemn cu numele dvs. pe ele.

 1. Bijuterie

Oferă-i de 14 februarie o bijuterie frumoasă, cum ar fi un inel, un colier, o brățară sau accesorii cu pietre scumpe ca decor pentru haine. De asemenea, puteți adăuga un mesaj personal gravat. Cadou bijuterii cu pietre prețioase precum diamante, smaralde sau safire.

 1. Portrete individuale

Comandați de la artist portrete cu voi doi. Acesta va fi nu numai frumos, ci și un cadou unic.portret a unei fete, un cadou de ziua indragostitilor

 1. Degustare de vinuri

Organizați o degustare de vinuri cu vinuri de lux și gustări gourmet. Puteți chiar să închiriați o cramă privată.

 1. Bucătar personal

Angajați un bucătar profesionist pentru a găti cina chiar acasă.

 1. Lecții de hobby

Dacă partenerul tău a visat întotdeauna să învețe un nou hobby, dă-i lecții cu un profesionist. Aceasta ar putea fi o lecție de conducere pe o pistă de curse, un curs de gătit sau lecții de muzică.

 1. Tehnica exclusivă

Dacă partenerul tău este interesat de tehnologii, dăruiește-i la 14 februarie un dispozitiv electronic, un gadget, smart ceas sau un accesoriu de ultimă generație.

 

Tineti minte, că cel mai valoros pentru un cadou la ziua indragostitilor - este grija și atenția pe care le includeti.

 

Cu toate acestea, este important să ne amintim că fiecare persoană este diferită, iar unii oameni preferă expresii mai atente la ziua indragostitilor. Cel mai important lucru este să arăți grijă și considerație alegând ceva care va fi plăcut și semnificativ pentru partenerul tău.

Puncte de plecare si vanzare de bilete

Chisinau, str. Calea Mosilor 2/1
Info line: 022 439 489
Info line: 022 411 338
Receptie: 022 411 334
Partenerii nostri
Livrare flori
Crearea site web
Anvelope Chisinau
Paturi Chisinau