Alegem si cumparam snowboard

5 reguli cum sa alegi placa de snowboard

om pe placa de snowboard, in echipament de snowboard

Snowboardingul este un sport de iarna captivant, care ofera ciclistilor posibilitatea de a experimenta adrenalina si de a se bucura de calarie pe zapada. Atunci cand alegeti un snowboard, este important sa luati in considerare inaltimea, greutatea, nivelul de experienta, stilul de calarie si caracteristicile fizice ale riderului.

Snowboard-ul potrivit va poate oferi confort, manevrabilitate si placere de la calarie, iar echipamentul potrivit va va face vacanta de iarna de neuitat.

Alegerea dimensiunii potrivite pentru snowboard este importanta pentru confortul si performanta dumneavoastra in timpul calariei. Alegerea snowboard-ului depinde de mai multi factori, inclusiv nivelul tau de calarie, stil, parametri fizici si preferinte.

Mai jos am pregatit recomandari de baza pentru a va ajuta sa alegeti un snowboard.

 

5 reguli pentru alegerea unui snowboard

  1. ► Nivel de patinaj

Stabiliti-va nivelul de a schi - incepator, intermediar sau experimentat. Acest lucru va va ajuta sa determinati tipul si caracteristicile snowboard-ului de care aveti nevoie.

Riders incepatori – este recomandat sa alegeti snowboard-uri mai moi

Pentru calareti medii - nivel mediu de rigiditate

Pentru ciclisti experimentati - snowboard-uri mai rigide si mai receptive.

Incepatorii sunt adesea sfatuiti sa aleaga un snowboard care sa se aseze chiar sub barbie. Acest lucru va oferi o mai mare stabilitate si usurinta de control.

Riders mai experimentati pot alege snowboard-uri mai scurte pentru o plimbare mai manevrabila.

  1. ► Stilul de schi

Decideti care stil schi vi se potriveste mai bine - freeride, freestyle sau carving. Diferitele stiluri necesita caracteristici diferite ale placii de snowboard.

Placile de snowboard freeride sunt de obicei mai versatile.

Placile de snowboard freestyle - mai flexibile si permit efectuarea de acrobatii.

Placile de snowboard carving - mai rigide si reactive pentru un control maxim la viteza.

Stilul de schi este de asemenea, important.instructiune cum sa alegi placa de snowboard

Daca preferi freeride sau echitatie competitiva, un snowboard lung poate fi pentru tine.

Daca preferati freestyle si trucuri, este posibil sa doriti un snowboard mai scurt pentru usurinta de rotire.

  1. ► Inaltime

Stabiliti-va inaltimea, deoarece inaltimea afecteaza alegerea snowboard-ului, deoarece este factorul principal atunci cand alegeti dimensiunea snowboard-ului.

De obicei, inaltimea este folosita pentru a determina lungimea unui snowboard. In general, snowboard-ul ar trebui sa ajunga undeva intre barbie si nas atunci cand stai drept pe partie.

  1. ► Greutate

Greutatea ta afecteaza si dimensiunea snowboard-ului tau. Diferitele snowboarduri au diferite categorii de greutate. Verificati recomandarile producatorului.

Exista tabele speciale care recomanda o anumita gama de lungimi de snowboard in functie de inaltime si greutate. Cu cat greutatea ta este mai mica, cu atat snowboard-ul pe care il alegi ar trebui sa fie mai scurt.

Pentru a selecta in conformitate cu acest principiu, se utilizeaza urmatorul calcul:

Snowboard pentru femei: 0,4 ori greutatea in kg + 127=lungime optima snowboard in centimetri.

Snowboard pentru barbati: de 0,3 ori greutatea in kg + 136=lungimea optima a snowboard-ului in centimetri.

  1. ► Geometrie

Geometria snowboard-ului poate varia, de asemenea. Latimea, forma nasului si cozii pot avea diferite optiuni, afectand agilitatea, virajele netede si flotabilitatea snowboard-ului.

placa de snowboard, munte, frumos

 

Pentru femei si copii, exista snowboard-uri special concepute pentru caracteristicile lor fizice. Ele pot avea o flexibilitate mai moale si pot fi mai usor de controlat.

Cel mai bine este sa va consultati cu expertii din magazinele de snowboard pentru a obtine recomandari si sfaturi mai precise, precum si posibilitatea de a incerca si sa calariti diferite modele de snowboard inainte de a cumpara. Acestia pot oferi recomandari personalizate in functie de nevoile dumneavoastra specifice.

In cele din urma, snowboarding-ul este un sport de iarna captivant care va permite sa va bucurati de viteza si libertate pe partiile inzapezite. Alegerea snowboard-ului si a echipamentului potrivit joaca un rol esential in confortul si placerea dumneavoastra in timpul calariei. Procesul de selectie depinde de multi factori, inclusiv nivelul de experienta, stilul de conducere si caracteristicile fizice ale calaretului. Sfaturile expertilor si recomandarile personalizate va ajuta sa gasiti cea mai buna echipament pentru a se potrivi nevoilor fiecarui calaret.

Puncte de plecare si vanzare de bilete

Chisinau, str. Calea Mosilor 2/1
Info line: 022 439 489
Info line: 022 411 338
Receptie: 022 411 334
Partenerii nostri
Livrare flori
Crearea site web
Anvelope Chisinau
Paturi Chisinau