Ce-ti trebuie intr-o geanta de voiaj

Cum sa o împachetezi geanta de voiaj

o persoana cu geanta de voiaj se porneste in calatoria de vacanta

Geanta de voiaj, de vacanta este bagajul pe care un pasager îl poate lua cu el în mijlocul de transport și îl poate ține sub control pe durata întregului călătoriei.

De obicei, agentul de transport are anumite restricții privind dimensiunea și greutatea gentilor de voiaj, stabilite de transportator sau compania aeriană, astfel că este important să aflati regulile stabilite de agentul turistic înainte de călătorie.

Gentile de voiaj trebuie să fie organizate in asa mod încât lucrurile importante să fie ușor accesibile și ambalate în condiții de siguranță. Mai jos am afisat pasi importanti care te pot ajuta la aranjarea unei genti de vacanta.

 

7 recomandari ce sa ai cu tine in geanta de voiaj

 1. Ai grija de dimensiune și greutatea gentii de voiaj

Verificați restricțiile de dimensiune și greutate permise, pentru geanta de vacanta, de agentia turistica. De obicei, aceste informații sunt disponibile pe site-ul web al companiilor de transportare persoane.

 1. Aduna numai lucrurile esențiale necesare in calatoria de vacanta

Determinați lucrurile esențiale necesare pentru călătorie. Acestea pot fi un laptop, o tabletă, cărți, medicamente, documente, haine de schimb etc.

 1. Aranjeaza corect lucrurile in geanta de vacanta

Așezați lucrurile într-un mod convenabil pentru dvs. în valiza de calatorie, geanta de vacanta sau trolerul pentru bagajul de mână, astfel încât să fie ușor accesibile și ușor de transportat.

 1. Organizeaza atent documentele si lucrurile valoroase 

Puneți documentele într-un compartiment special sau buzunar pentru documente, pentru a avea acces rapid la ele. In dependenta de tipul de vacanta poti avea nevoie de pașaport, bilete la autobuz, vize, rezervări de hotel. ​Obiectele valoroase, cum ar fi bani, bijuterii sau electronice, este mai bine să le aveți la dvs. în niste genti de voiaj separate, pentru a evita pierderile sau deteriorările.

 1. Impacheteaza lichidele și articole de igienă conform unor reguli

Amintiți-vă de regulile privind transportul lichidelor. Ambalați-le într-o geantă de voiaj din plastic transparentă, pentru a fi ușor de verificat. Deseori, Impachetarea lichidelelor și articolelor de igienă trebuie făcută conform regulilor stabilite de autoritățile aeroportuare și de companiile aeriene. Daca planificati o calatorie de vacanta cu autocarul sau masina personala, nu este nevoie sa le ambalati in mod deosebit.

 1. Asigura gentile de voiaj cu incărcătoare, accesorii necesare

Nu uitați să luați încărcătoare pentru gadgeturile dvs., dacă le aveți nevoie în timpul călătoriei.

 1. Nu uita de lucruri personale si de ingrijire

Luați cu dvs. obiecte personale care pot face călătoria dvs. mai confortabilă, cum ar fi o pernă pentru gât, o mască pentru somn, căști etc.

 

Rețineți că regulile și recomandările pentru ambalarea unei genti de voiaj pot fi diferite în funcție de tipul de transport și de compania de transport, așa că este recomandabil să le studiați în avans pentru a evita problemele în timpul călătoriei.

Ca sa-ti fie mai comod, am pregatit pentru tine o lista de recomandari.

 

6 pasi cum să organizezi corect geanta de vacanta

 1. Creează o listă de lucruri necesare


Începe prin a face o listă a lucrurilor pe care trebuie să le iei cu tine. Acestea pot fi haine, încălțăminte, medicamente, documente, electronice, articole de igienă, confort și alte obiecte personale.

 1. Afla din timp restricțiile transportatorului


Înainte de a strange unele genti de vacanta, asigură-te că te-ai informat cu privire la regulile transportatorului referitoare la dimensiuni la bagaj, greutate și obiecte permise în bagajul de mână.

geanta de voiaj intr-o mana a unei persoane

 1. Alegeți o geanta de voiaj sau un troler potrivit


Alegeți o geantă de vacanta sau un troller care să se conformeze cerințelor transportatorului în ceea ce privește dimensiunile și care să fie ușor de transportat. Rucsacurile incapatoare, genți de voiaj sau valize de calatorie mai mici, sunt adesea o opțiune comodă pentru bagajul de mână.

 1. Organizează spațiul în gentile de voiaj


Aranjați lucrurile astfel încât să fie ușor accesibile în timpul călătoriei. Puneți mai întâi lucrurile grele și voluminoase, cum ar fi laptopurile sau cărțile, în partea de jos a gentii de calatorie. Apoi așezați lucrurile mai ușoare și moi pentru a face ambalajul mai compact.

 1. Utilizați organizatoare și pungi cosmetice


Pentru confort, utilizați organizatoare, pungi cosmetice sau pungi transparente pentru depozitarea obiectelor mici, pentru a menține ordinea și a găsi mai ușor lucrurile necesare.

 1. Haine de schimb și obiecte necesare


Includeți în valizele de calatorii haine de schimb, medicamente necesare, articole de igienă și alte obiecte care v-ar putea fi de folos în timpul călătoriei.

 

Când călătoriți cu o geanta de vacanta trebuie sa aveti grija de mai multe conditii, pentru a savura din plin de calatoria minunata. Ar fi important sa va asigurați că bagajul de mână respectă cerințele de securitate și confort. Acest lucru poate include o geanta de vacanta sau valiza de calatorie confortabila de transportat, precum și protecția obiectelor valoroase și a documentelor.

Rețineți că informațiile detaliate despre calatoriile de vacanta, servicii și reguli de călătorie sunt de obicei furnizate de AutoGara de Nord, prin urmare, este recomandabil să vă familiarizați cu acestea înainte de vacanta sau să sunați la informațiile de contact ale autogării.

Puncte de plecare si vanzare de bilete

Chisinau, str. Calea Mosilor 2/1
Info line: 022 439 489
Info line: 022 411 338
Receptie: 022 411 334
Partenerii nostri
Livrare flori
Crearea site web
Anvelope Chisinau
Paturi Chisinau