Geanta de calatorie 7 reguli cum o aranjam

7 reguli cum aranjam o geanta de calatorie

Cum sa alegeti o geanta corecta de calatorie?

Este o intrebare foarte importantă, daca doriti o experiență confortabilă și eficientă. Geanta potrivită poate face diferența între a avea suficient spațiu pentru toate lucrurile necesare și a căra un bagaj de mana incomod sau insuficient.

Pentru ca geanta de calatorie sa fie incapatoare, usoara si comoda in miscare este necesar sa aranjati, sa paturiti corect hainele si toate actele necesare in calatorie. In orice calatorie este important sa va asigurati că va incapea tot necesaul in geanta de voiaj și că spațiul va fi folosit eficient.

Călătorind cu o geanta de calatorie, fie mare sau mica, amintiți-vă întotdeauna că toate lucrurile trebuie să fie ambalate corect în geantă în funcție de articolele alese.

Și dacă ați ales să vă pregătiți pentru calatorii cu geanta mai mare, ar fi bine sa stiti exact cum să ambalați lucrurile pentru a le încăpea pe toate. Secretele de aranjare a lucrurilor in geanta trebuie sa fie corespunzătoare si sunt cunoscute de puțini, deoarece este o artă care necesită strategie și organizare pentru a utiliza eficient spațiul incapator.

 

7 reguli simple in aranjarea lucrurilor intr-o geanta de calatorie

  1. Verifică prognoza meteo

Verificare prognozei meteo pentru destinația ta te va ajuta sa alegi geanta destul de incapatoare, sa pregătești hainele potrivite în funcție de condițiile climatice. Nu uita să iei în considerare posibilele schimbări de vreme sau activitățile planificate. Poate va fi necesar de cateva genti sau de una mai incapatoare.

  1. Alege haine versatile

Optează pentru haine care pot fi asortate ușor între ele pentru a crea mai multe ținute dintr-un număr limitat de piese vestimentare. Acest lucru te va ajuta să reduci numărul de haine pe care trebuie să le iei cu tine in geanta de calatorie.  

  1. Roluie hainele ca sa le aranjezi in geanta de vacanta

În loc să le îndoiți, rulează hainele pentru a economisi spațiul si pentru a preveni apariția ridurilor. Rularea hainelor se potriveste pentru orice tip de geanta de calatorie sau valiza de calatorie. Acest lucru este mai eficient decât așezarea lor una peste alta în geanta.

  1. Folosește saci de compresie

Pentru hainele care ocupă mult spațiu (cum ar fi jachetele groase sau puloverele), poți folosi saci de compresie care îți vor permite să elimini aerul și să reduci volumul acestora în geanta de calatorie.

  1. Folosește compartimente sau pungi pentru organizare

Separă hainele în compartimente sau pungi pentru a menține ordinea în geanta sau rucsac și pentru a facilita accesul rapid la articolele dorite.

  1. Asigură-te că ai haine potrivite pentru diferite ocazii

În funcție de planurile tale, activități sportive, evenimente formale sau relaxare, asigură-te că ai luat, in geanta ta sau rucsacul incapator de calatorie, hainele potrivite pentru fiecare situație.

  1. Fii strategic în alegerea accesoriilor

Optează pentru accesorii versatile, care pot completa diferite ținute și ocupă mai puțin spațiu în geanta, de exemplu, o eșarfă, o curea sau bijuterii simple.

 

Pregătirea hainelor în geanta sau valiza, în mod organizat și eficient te va ajuta să te bucuri de călătorie fără să te stresezi din cauza lipsei de anumite articole sau a lipsei de spațiu în bagaj.

Puncte de plecare si vanzare de bilete

Chisinau, str. Calea Mosilor 2/1
Info line: 022 439 489
Info line: 022 411 338
Receptie: 022 411 334
Partenerii nostri
Livrare flori
Crearea site web
Anvelope Chisinau
Paturi Chisinau