Odihna in Bulgaria, Romania, Egipt - alegem plaja dorita

TOP 10 Cele mai bune plaje pentru odihna

Odihna pe mare in cele mai frumoase destinatii turistice este una dintre cele mai populare activitati de agrement printre oamenii din intreaga lume. Statiunile de pe litoral atrag multi turisti datorita plajelor lor frumoase, climatului cald, oportunitatilor de activitati in aer liber si o varietate de divertisment. Vacantele la mare sunt atat de populare, deoarece majoritatea statiunilor de pe litoral se afla in zone cu clima calda sau subtropicala, facandu-le atractive pentru turisti, in special in lunile reci. Multi oameni prefera sa se odihneasca pe mare din cauza plajelor excelente, a apei cristaline si a capacitatii de a inota in marea calda.

 

TOP 10 cele mai bune mari pentru calatorie

 1. Marea Adriatica include coasta din Croatia odihna la mare in Italia, destinatii in Muntenegru odihna in alte zone litorale

► Croatia, Muntenegru, Italia

Coasta Marii Adriatice, inclusiv Croatia, Muntenegru si o parte de odihna la mare in Italia, ofera o varietate de optiuni de agrement. Aici va puteti bucura de marea cristalina, plajele cu pietricele si nisip, precum si orasele istorice si insulele izolate.Croatia si Muntenegru odihna la marea albastra, insule in jur, corabii

 1. Marea Egee include statiuni in Grecia pentru odihna la mare, Turcia si alte zone

► Grecia, Turcia 

Regiunea Marii Egee, inclusiv statiuni in Grecia pentru odihna la mare Turcia si alte regiuni. Aceste regiuni din Grecia cu odihna la mare sunt renumite pentru casele sale de zapada, plajele frumoase si apa turcoaz. Turistii savoreaza in Grecia odihna la mare calda, litoralul placute si pot vizita situri istorice, cum ar fi orasele antice si templele, se pot bucura de bucataria si cultura locala si pot petrece timp pe plaja sau pe un iaht. 

In general, Marea Egee atrage turistii cu frumusetea sa, varietatea de divertisment, atractii istorice si oportunitati pentru activitati in aer liber.

grecia odihna la mare albastra, case albe, vile pentru odihna

 1. Marea Caraibelor

► Caraibe

Este una dintre cele mai populare mari pentru recreere datorita plajelor sale de zapada, apei calde si marii cristaline. Turistii se pot bucura de recreere activa, cum ar fi scufundari si snorkeling, pot explora lumea subacvatica cu recifele sale de corali si viata marina variata. De asemenea, croaziere populare pe Marea Caraibelor, permitandu-va sa vizitati mai multe insule intr-un timp scurt.

In general, Marea Caraibelor atrage turistii cu plajele sale frumoase, apele curate, patrimoniul cultural bogat si facilitatile de agrement de lux. Acest loc este potrivit pentru vacante de familie, precum si pentru singuratate romantica, recreere activa sau relaxare pe plaja.

Marea Caraibelor, palmieri verzi si marea albastra

 1. Marea Rosie include coasta pentru odihna in Egipt, Israel si alte zone de statiuni

► Egipt, Israel, Yemen

Statiunile de-a lungul Marii Rosii, cum ar fi Sharm el-Sheikh pentru odihna in Egipt sau Eilat in Israel, atrag turistii cu plajele lor frumoase, conditiile ideale pentru scufundari si snorkeling, precum si posibilitatea de a explora monumente antice si cultura. 

In general, Marea Rosie atrage turisti pentru odihna in Egipt si Israel, de diferite varste si interese datorita frumusetii sale, varietatii de divertisment si oportunitatilor unice de recreere si explorare a lumii subacvatice.

mare albastra pentru odihna in Egipt, insula de piatra si pesti aurii si colorat in apa

 1. Marea Neagra include litoralurile de odihna in Romania, Turcia si odihna la mare Bulgaria

► Romania, Bulgaria, Turcia, etc.

Coasta Marii Negre,include coaste si plaje pentru odihna la mare in Bulgaria, odihna in Romania si odihna la mare in Turcia, atrage turistii cu plajele sale frumoase, orasele istorice si statiunile, oportunitati de scufundari si alte activitati recreative.

Desi Marea Neagra poate fi mai putin populara in randul turistilor din alte regiuni ale lumii in comparatie cu locurile mai exotice, aceasta ramane o destinatie atractiva pentru milioane de turisti in fiecare an.

odihna la mare in Bulgaria, coasta de piatra si verdeata, marea albastra pentru odihna in Romania si Turcia, barca alba pe mare

 1. Marea Arabiei include zone pentru odihna in Dubai, in special Emiratele Arabe Unite, Oman, Yemen si alte zone de odihna la mare

► Oman, Yemen, Emiratele Arabe Unite

Regiunea Marii Arabiei, inclusiv Oman, Yemen si Emiratele Arabe Unite, inclusiv zonele de odihna in Dubai, ofera statiuni de lux pe malul marii, oportunitati de scufundari si snorkeling in ape cristaline si cunoasterea culturii si traditiilor locale.

Marea Arabiei, in special destinatiile de odihna din Dubai si Emiratele Arabe Unite, au devenit destinatii din ce in ce mai populare in ultimii ani. De-a lungul coastei Marii Arabiei exista statiuni de lux si hoteluri, inclusiv Oman, Yemen, care ofera o gama larga de servicii si un nivel ridicat de servicii. Multe statiuni din regiunea Marii Arabiei, zonele de odihna din Dubai si Emirate, ofera o gama larga de servicii la nivel inalt, inclusiv centre spa, restaurante de clasa mondiala, terenuri de golf si multe altele. Iata cateva motive pentru care aceasta mare atrage turisti:

 • Conditiile ideale pentru scufundari si snorkeling: Apa cristalina si o varietate de flora si fauna subacvatica fac din Marea Arabiei un loc atractiv pentru scufundari si snorkeling. Oman este cunoscut in special pentru acest lucru.

 • Atractii culturale: Regiunea Marii Arabiei are, de asemenea, multe atractii culturale, inclusiv orase antice, castele, moschei si piete traditionale care atrag turistii interesati de istorie si cultura.

 • Vacante pe plaja: Tarmurile Marii Arabiei ofera plaje frumoase cu nisip alb si apa calda, ideale pentru relaxare si plaja.

 • Varietate de activitati in aer liber: Regiunea ofera oportunitati pentru diverse activitati, cum ar fi windsurfing, parapanta, yachting, pescuit la mare adancime si chiar safari in desert.

Desi regiunea Marii Arabiei poate fi mai putin populara decat alte mari, ea atrage inca atentia turistilor care cauta o combinatie de lux, frumusete naturala si imbogatire culturala.

Marea Arabiei, mare azurie pentru odihna in Dubai, palmieri verzi, pietre, bungalouri

 1. Marea Mediterana include zone de odihna in Spania, destinatii in Grecia pentru odihna la mare in Italia, in spacial Sicilia si alte statiuni pe litoral

► coasta Spaniei, Italiei, Greciei, etc.

Regiunea mediteraneana ofera o varietate de oportunitati de odihna. Puteti alege intre o vacanta cu odihna in Spania, in orasele statiunii din Grecia odihna la mare in Italia sau late regiuni, cu istoria lor bogata, cultura si bucataria, si bucurati-va de frumusetea si linistea plajelor. Alte optiuni de odihna in Spania si destinatii de odihna la mare in Italia, indiferent mergeti cu copii la mare, familia sau prietenii includ croaziere pe Marea Mediterana, vizite la insule, cum ar fi Malta sau Sicilia, sau activitati in aer liber, cum ar fi windsurfing sau parapanta. 

In general, Marea Mediterana atrage turistii cu varietatea de oferte de agrement, atractii istorice si culturale, plaje frumoase si un nivel ridicat de servicii.

marea albastra pentru odihna in Spania sau la mare in Italia, stanci stancoase de mare, oameni,

 1. Oceanul Indian include destinatii din Maldive odihna la mare pe tot litoralul din Seychelles, Mauritius si alte statiuni

► Maldive, Seychelles, Mauritius

Destinatiile de vacanta din Oceanul Indian, cum ar fi Maldive odihna in Seychelles si Mauritius, care ofera plaje de lux cu nisip alb, apa calda si vederi magnifice ale recifelor de corali.

Sporturile nautice, cum ar fi scufundari, snorkeling, surfing si pescuit la mare adancime sunt populare, in deosebi regiunea din Maldive odihna din Mauritius si Seychelles. De asemenea, va puteti bucura de plimbari romantice pe plaja si hoteluri retrase pe apa.Oceanul Indian, mare azurie pentru Maldive odihna, pentru vacanta, insulele verzi

 1. Oceanul Pacific include litoraluri de odihna din Hawaii, Bora Bora, Fiji si alte statiuni

► Bora Bora, Fiji, Hawaii

Oceanul Pacific este renumit pentru frumusetea sa naturala uimitoare si pentru locurile de vacanta izolate. Insulele precum Bora Bora, Fiji si Hawaii ofera plaje cu nisip alb, apa cristalina si statiuni de lux. Aici va puteti angaja, de asemenea, in activitati recreative active, cum ar fi surfing, scufundari si parapanta, precum si sa vizitati vulcani si parcuri nationale. Oceanul Pacific este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din lume, datorita teritoriului sau vast si varietatii de activitati de agrement disponibile. Cu toate acestea, statisticile exacte privind popularitatea Pacificului pentru recreere pot fi dificil de determinat din cauza diversilor factori, cum ar fi:

 • Diversitatea locatiilor: Oceanul Pacific acopera multe tari si regiuni, cum ar fi Hawaii, Australia, Noua Zeelanda, Fiji, Tahiti, Bora Bora, Japonia, Thailanda, Indonezia, Costa Rica, Mexic si multe altele. Popularitatea fiecarui site poate varia in functie de sezon, evenimente locale si alti factori.

 • Varietate de activitati recreative: Oceanul Pacific ofera o varietate de activitati de agrement, inclusiv recreere pe plaja, activitati in aer liber (surfing, scufundari, parapanta), croaziere, excursii culturale etc. Astfel, preferintele turistice pot fi foarte diverse.

 • Publicul tinta: Popularitatea Pacificului poate varia in functie de publicul tinta. De exemplu, tinerii pot fi mai atractivi pentru surfing, in timp ce turistii de familie pot prefera locuri mai linistite cu divertisment pentru copii.

 • Statistici privind fluxul turistic: Desi multe tari si regiuni de-a lungul Pacificului pastreaza statistici privind fluxurile turistice, poate fi dificil sa se calculeze popularitatea generala a Pacificului in ansamblu datorita impartirii in diferite tari si destinatii.

In ciuda acestui fapt, este sigur sa spunem ca Oceanul Pacific atrage milioane de turisti in fiecare an datorita frumusetii sale, varietatii de oferte si oportunitatilor de recreere.Oceanul Pacific cu apa azurie, palmieri verzi, nisip

 1. Marea Japoniei in special include detinatii din coasta Japoniei si Coreea de Sud

► Coasta Japoniei, Coreea de Sud

Coasta Marii Japoneze din Japonia si Coreea de Sud ofera plaje frumoase, cultura si bucatarie traditionala japoneza, precum si oportunitati pentru sporturi nautice, cum ar fi surfing si caiac. Desi Marea Japoniei poate fi mai putin cunoscuta pentru turistii internationali decat alte destinatii maritime, este populara printre localnici si iubitorii de vacante retrase si relaxante.

Marea Japoniei este o destinatie de vacanta populara, in special in randul locuitorilor din Japonia si tarile vecine. Iata cateva motive pentru care Marea Japoniei atrage turisti:

 • Plaje si natura: Marea Japoniei are multe plaje frumoase, dune de nisip si natura uimitoare, ceea ce il face atractiv pentru turistii care doresc sa se bucure de o vacanta pe plaja si sa-si petreaca in mod activ timpul in aerul proaspat.

 • Surse termale: De-a lungul coastei Marii Japoniei exista multe izvoare termale (onsen), unde turistii se pot relaxa, imbunatati sanatatea si se pot bucura de procedurile traditionale japoneze.

 • Orase si statiuni locale: De-a lungul coastei Marii Japoniei exista orase-statiune frumoase, unde vizitatorii se pot bucura de preparate delicioase din bucataria locala, pot vizita pietele si magazinele locale, si sa se familiarizeze cu cultura si traditiile japoneze.

 • Sporturi nautice: Marea Japoniei este ideala pentru o varietate de sporturi nautice, cum ar fi surfing, scufundari, inot si pescuit, facandu-l atractiv pentru iubitorii de aer liber.

Marea Japoniei cu coaste abrupte si apa albastra, pura

Aceasta este doar o mica lista si fiecare dintre aceste mari are propriile caracteristici unice si farmece pentru turisti. Alegerea depinde de preferintele si interesele tale.

Indiferent de marea aleasa, fiecare ofera o experienta unica de vacanta care poate fi personalizata in functie de preferintele si interesele dvs.

Puncte de plecare si vanzare de bilete

Chisinau, str. Calea Mosilor 2/1
Info line: 022 439 489
Info line: 022 411 338
Receptie: 022 411 334
Partenerii nostri
Livrare flori
Crearea site web
Anvelope Chisinau
Paturi Chisinau