Cele mai frumoase si ieftine destinatii turistice

5 Destinatii populare pentru odihna la mare

Cele mai frumoase destinatii turistice si statiuni de pe litoral ofera excursii pe mare pentru fiecare gust si buget, o gama larga de activitati, cum ar fi sporturi de apa, croaziere, scufundari, excursii si divertisment. Sunetele valurilor marii, briza proaspata a marii si frumusetea peisajului inconjurator ii ajuta pe vizitatori sa se relaxeze si sa se relaxeze de grijile de zi cu zi.

De asemenea, un punct important este experienta culturala a fiecarei este calatorii la mare. Cele mai frumoase destinatii turistice ofera, de asemenea, o oportunitate de a va familiariza cu cultura locala, bucataria si traditiile din regiunea marii.

 

Alegeti o excursie la mare de la 5 statiuni populare si de buget

  1. Marea Egee ofera odihna la mare Grecia si Turcia

⇔ Grecia, Turcia

Marea Egee este una dintre marile populare pentru recreere, in special in randul turistilor din Europa si din alte tari. Tururile in Turcia sunt destul de frecvente in randul turistilor din diferite tari. Turcia este o destinatie turistica populara datorita varietatii sale de oferte de agrement, plaje frumoase, istorie bogata si patrimoniu cultural, precum si preturi accesibile.

Achizitionarea de vouchere pentru odihna la mare Turcia poate fi platita independent sau prin intermediul agentiilor de turism si al operatorilor. Multi turisti prefera sa aleaga pachete de excursii, care includ bilete de avion, cazare la hotel si, eventual, servicii suplimentare, cum ar fi transferuri si excursii.

In acelasi timp, achizitionarea de foi de odihna la mare in Grecia este, de asemenea, destul de comuna in randul turistilor. Statiunile de odihna la mare Grecia atrage multi vizitatori din diferite tari datorita istoriei sale bogate, patrimoniului cultural, plajelor frumoase, arhitecturii magnifice si bucatariei fine. 

odihna la mare Grecia, mare azurie, corabie alba si stanci verzi

Motive principale pentru care Marea Egee este populara

Plaje frumoase pentru odihna la mare Grecia si Turcia

Linia de coasta a Marii Egee este cunoscuta pentru plajele sale frumoase, cu nisip fin si apa calda. Acest lucru il face un loc atractiv pentru odihna pe plaja si relaxare.

Statiuni de lux cand alegeti odihna la mare Grecia si Turcia

De-a lungul coastei Marii Egee exista statiuni de lux si hoteluri care ofera un nivel ridicat de servicii, tratamente spa, restaurante si divertisment.

Evenimente culturale vizitate in odihna la mare Grecia si Turcia

Regiunea Marii Egee gazduieste adesea diverse evenimente culturale, cum ar fi festivaluri, concerte si expozitii de arta, care atrag turistii.

Croaziere si odihna la mare Grecia si Turcia

Multe companii de croaziera ofera croaziere pe mare si excursii in Marea Egee, permitand turistilor sa exploreze diferite insule si coaste ale regiunii.

Sporturi nautice in odihna la mare Grecia si Turcia

Marea Egee ofera oportunitati excelente pentru sporturi nautice, cum ar fi windsurfing, kitesurfing, scufundari si caiac.

Facilitati turistice pentru odihna la mare Grecia si Turcia

Regiunea Marii Egee are un patrimoniu cultural bogat si multe situri istorice, cum ar fi orase antice, temple, teatre si situri arheologice.

 

  1. Marea Neagra ofera odihna Bulgaria, in Turcia si Romania

⇔ Bulgaria, Romania, Turcia

Marea Neagra este o destinatie de vacanta populara, in special in randul locuitorilor din tarile adiacente tarilor sale, cum ar fi Rusia, Ucraina, Bulgaria, Romania si Turcia. Voucherele de cumparare in Turcia sunt destul de populare, in special in randul celor care cauta optiuni accesibile si variate pentru o vacanta pe mare.

In acelasi timp, odihna in Bulgaria sunt, de asemenea, destul de populare in randul turistilor, in special in randul locuitorilor din Europa si tarile vecine.

Pe de alta parte, tururile in Romania nu sunt la fel de frecvente in randul turistilor internationali ca, de exemplu, voucherele catre destinatii turistice mai populare. Cu toate acestea, pentru unele categorii de turisti care viziteaza Romania poate fi interesant si atractiv. Odihna in Romania este acceptabila pentru cei care cauta experiente turistice neobisnuite si mai putin comercializate. Poate fi interesant pentru iubitorii de aer liber, schi de munte.

marea albastra pentru odihna Bulgaria cu munti inverziti si hoteluri pe malul marii

Motive principale pentru care Marea Neagra este populara

Varietate de statiuni la odihna Bulgaria, Romania, Turcia

Pe malul Marii Negre s-au concentrat numeroase statiuni cu o varietate de servicii si categorii de preturi, de la hoteluri de lux la hoteluri de buget.

Plajele pentru odihna Bulgaria, Romania, Turcia

Plajele Marii Negre au o acoperire frumoasa cu nisip sau pietris, selectia lor larga face acest loc atractiv pentru turistii cu preferinte diferite.

Situri istorice si culturale la odihna la mare Bulgaria, Romania, Turcia

Pe langa vacantele pe plaja, regiunea Marii Negre este bogata in atractii istorice si culturale, cum ar fi orase antice, castele si muzee, care atrag turistii interesati de patrimoniul cultural.

Sporturi nautice si naturale la odihna Bulgaria, Romania, Turcia

Turistii de la Marea Neagra se pot angaja in diferite tipuri de sporturi nautice, inclusiv windsurfing, navigatie, scutere de apa si scufundari. Linia de coasta a Marii Negre impresioneaza prin frumusetile sale naturale, inclusiv peisaje pitoresti, munti si chei.

 

  1. Marea Rosie ofera excursii in Egipt odihna in Israel si Yemen

⇔ Egypt, Israel, Yemen

Marea Rosie este una dintre destinatiile turistice populare, in special in randul turistilor din Europa, Rusia si alte tari. Tururile in Egipt odihna in Israel sunt destul de populare printre turistii din diferite tari. Tururile in Egipt odihna pe litoral sau in hoteluri, sunt populare deoarece odihna in Egipt poate fi variata, deoarece Egiptul este bogat in istorie si monumente antice, cum ar fi piramidele din Giza, templele din Luxor si Abu Simbel, precum si numeroase muzee si sapaturi arheologice.

Odihna in Israel este foarte populara si reprezinta un loc sfant pentru trei religii majore ale lumii - Iudaism, Crestinism si Islam. Turistii viziteaza tara pentru a vedea locuri sacre precum Zidul Plangerii, Biserica Sfantului Mormant, Moscheea Al-Aqsa si altele.

Excursiile in Yemen nu sunt o alegere comuna in randul turistilor internationali, deoarece disponibilitatea articolelor de imbracaminte pentru turistii internationali este, de asemenea, limitata. Din cauza situatiei politice si de securitate, multe tari fac recomandari sa nu viziteze Yemenul.

Ape cristaline de la Marea Rosie, din Egipt pentru odihna pe malul marii si recifele bogate de corali și nisipul alb

Motive principale pentru care Marea Rosie este populara

Conditii excelente pentru scufundari si snorkeling

Marea Rosie este cunoscuta pentru apele sale cristaline, recifele bogate de corali si diversitatea vietii marine. Acest lucru il face un loc minunat pentru a merge la scufundari si snorkeling.

Situri istorice din Egipt odihna in Israel si Yemen

Zona Marii Rosii gazduieste, de asemenea, multe situri istorice, cum ar fi orase antice, manastiri, castele si pesteri, care atrag turistii interesati de istorie si cultura.

Clima buna din Egipt odihna in Israel si Yemen

Clima din regiunea Marii Rosii este, de obicei, calda si insorita pe tot parcursul anului, ceea ce o face o destinatie de vacanta atractiva chiar si in lunile de iarna.

Statiuni de lux de odihna Egipt, odihna in Israel si Yemen

De-a lungul coastei Marii Rosii exista multe statiuni de lux cu facilitati moderne, centre spa, restaurante si facilitati de divertisment.

Activitate recreativa din Egipt odihna in Israel si Yemen

In regiunea Marii Rosii, puteti petrece timp nu numai pe plaje si sporturi de apa, ci si sa va angajati in recreere activa, cum ar fi windsurfing, turism montan si excursii in desert.

Metropolitan proximitate din Egipt odihna in Israel si Yemen

Unele orase-statiune, cum ar fi Sharm el-Sheikh si Hurghada in Egipt, precum si Eilat in Israel, se afla in imediata apropiere a aeroporturilor majore, facand accesul la mare mai convenabil pentru turisti.

 

  1. Marea Caraibelor ofera excursii in Caraibe

⇔ Caraibe

Marea Caraibelor este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din lume.

Tururile in Caraibe sunt o alegere foarte populara in randul turistilor internationali, in special pentru persoanele care cauta o vacanta luxoasa si exotica. Tururile spre Insulele Caraibe sunt una dintre cele mai de dorit destinatii pentru recreere, in special pentru cei care cauta o combinatie de lux, frumusete naturala si intimitate pe plaje frumoase.

Marea Caraibelor, plaje albe, apa albastra, munti inverziti

Motive principale pentru care Marea Caraibelor este populara

Plaje fine

Insulele din Caraibe sunt renumite pentru plajele lor albe, apa calda si peisajul pitoresc. Turistii se pot bucura de relaxare pe plaja, inot in mare si plimbari subacvatice.

Diversitatea insulei

Caraibe include multe insule, fiecare cu propriile sale caracteristici unice si caracter. Turistii pot alege o insula care sa se potriveasca preferintelor si intereselor lor.

Patrimoniul cultural

Insulele Caraibe sunt bogate in patrimoniu cultural, inclusiv muzica, dans, bucatarie si traditie. Turistii se pot familiariza cu cultura locala vizitand pietele locale, festivaluri si muzee.

Apa limpede de cristal

Apa din Marea Caraibelor este cunoscuta pentru transparenta si limpezimea cristalului, facandu-l un loc minunat pentru snorkeling si scufundari.

Statiuni de lux

Pe multe insule din Marea Caraibelor se afla statiuni si hoteluri de lux, care ofera un nivel ridicat de servicii, camere de lux si o gama larga de divertisment.

Calatorie de croaziera

Marea Caraibelor este una dintre cele mai populare destinatii pentru calatoriile de croaziera. Companiile de croaziere ofera diferite rute si tururi ale insulelor Caraibe.

 

  1. Marea Mediterana ofera excursii in Spania odihna la mare Grecia si Italia

⇔ Spain, Italia, Grecia etc.

Marea Mediterana este una dintre cele mai populare si atractive destinatii de vacanta din lume. 

Astfel, ofertele catre statiunile din Spania odihna la mare cu copiii, familia si excursii exclusive sunt o alegere foarte populara in randul turistilor. In general, statiunile spaniole ofera o gama larga de oportunitati de agrement, inclusiv vacante pe plaja, excursii culturale si istorice, aventuri gastronomice si divertisment activ. Spania cu odihna la mare si statiunile spa, mai este renumita pentru plajele sale spectaculoase de la Marea Mediterana, Oceanul Atlantic si Insulele Canare. Turistii se pot bucura de soare si de mare.

Odihna la mare in Grecia este foarte populara printre cei care cauta o combinatie de recreere culturala, plaja si activitati in aer liber. Tururile in Grecia pentru odihna la mare, poate fi achizitionata ca un pachet gata facut si individual, luand in considerare preferintele si bugetul turistului. Pachetele de odihna la mare in Grecia pregatite pot include bilete de avion, cazare la hotel, transferuri si uneori excursii.

Marea Mediteranadin spania pentru odinha la mare in Grecia pe malul cu apa albastra si coaste verzi, plaje cu nisip alb

Motive principale pentru care Marea Mediterana este populara

Plajele frumoase din Spania odihna la mare Grecia sau Italia

Marea Mediterana are o coasta vasta, cu o varietate de plaje, inclusiv nisip, pietris si stancos. Datorita zonei climatice calde, vacantele pe plaja sunt disponibile aproape pe tot parcursul anului.

Statiuni de lux din Spania odihna la mare Grecia sau Italia

De-a lungul coastei mediteraneene sunt statiuni de lux si hoteluri care ofera o gama larga de servicii si facilitati pentru turisti.

Diversitatea culturilor si a bucatariei din Spania, Grecia si Italia

Regiunea mediteraneana ofera o varietate de experiente culturale si culinare datorita numeroaselor tari care se invecineaza cu marea. Turistii se pot bucura de preparate locale autentice, vinuri, festivaluri si traditii.

Croaziera lux din Spania odihna la mare Grecia sau Italia

Multe companii de croaziera ofera croaziere in Marea Mediterana, permitand turistilor sa viziteze mai multe tari si orase intr-o singura calatorie. Aceasta este o modalitate convenabila de a explora multe locuri diferite intr-o vacanta scurta.

Activitati in aer liber din Spania, Grecia si Italia

In plus fata de vacanta pe plaja, regiunea mediteraneana ofera multe oportunitati pentru activitati in aer liber, cum ar fi sporturi nautice, drumetii, ciclism, schi montan si multe altele.

Situri istorice din Spania odihna la mare Grecia sau Italia

Regiunea data este bogata in patrimoniu istoric si cultural, inclusiv orase antice, monumente arhitecturale, muzee si sapaturi arheologice. Tari precum statiunile din Italia, Grecia, odihna in Spania si Turcia sunt cunoscute pentru reperele lor istorice bogate.

 

In general, cele mai frumoase destinatii turistice la mare sau statiuni spa, sunt foarte populare in intreaga lume si reprezinta o modalitate excelenta de a petrece timpul in vacanta sau in weekend.

Puncte de plecare si vanzare de bilete

Chisinau, str. Calea Mosilor 2/1
Info line: 022 439 489
Info line: 022 411 338
Receptie: 022 411 334
Partenerii nostri
Livrare flori
Crearea site web
Anvelope Chisinau
Paturi Chisinau