Activitati cu copiii in vacanta de primavara

10 activitati in vacanta de primavara pentru copii

copiii la birouri, obositi, asteptand sa inceapa vacanta de primavara

Cat de des sunt ocupati copiii in vacanta de primavara va varia de la copil la copil si de la familie la familie. Cat de des sunt ocupati copiii in vacanta de primavara poate varia foarte mult in functie de diversi factori, cum ar fi varsta, interesele, disponibilitatea resurselor etc.

Unele familii planifica activ activitati pentru copiii lor in vacanta de primavara. Acestea pot fi diverse cursuri, evenimente sportive, tabere si excursii. In astfel de cazuri, copiii sunt de obicei ocupati de cele mai multe ori. Scolile sau organizatiile locale pot oferi programe sau activitati speciale pentru copii in vacanta de primavara. Aceasta ar putea fi o tabara de zi, un curs de mestesuguri, un eveniment sportiv etc.

 

Vacanta de primavara si 10 idei pentru a-ti mentine copiii ocupati in activitati

smiley Activitati creative de vacanta de primavara

Organizati pictura, sculptura in lut, mestesuguri naturale, mozaicuri si alte proiecte de mestesuguri.

smiley Activitati sportive

Petrece timp in aer liber facand sport. Fotbalul, baschetul, voleiul, ciclismul, mersul pe jos, rolele sau skateboardul sunt toate optiuni excelente.

smiley Calatorii si excursii

Vizitati atractii locale, muzee, parcuri, gradini zoologice sau parcuri acvatice. Nu numai ca este distractiv, dar le va permite copiilor sa invete ceva nou.

smiley Citind in vacanta

Incurajati copiii sa citeasca carti. Puteti organiza lectura in familie seara sau puteti vizita impreuna biblioteca.copiii se joaca pe un teren verde, in vacanta de primavara, in timpul zilei

smiley Jocuri si divertisment pentru vacanta de primavara

Nu uitati de jocurile de societate, jocurile pe calculator, puzzle-urile si jucariile de constructie. Ei pot dezvolta gandirea logica si imaginatia.

smiley Experimente culinare

Lasati copiii sa participe la gatit. Acest lucru ar putea fi la fel de simplu ca a face sandvisuri sau la fel de complex ca a face pizza sau produse de patiserie.

smiley Teatru si spectacole in vacanta de primavara

Vizitarea teatrului, cinematografului sau organizarea de spectacole acasa unde copiii pot canta in fata familiei.

smiley Invatarea de noi abilitati

Acesta ar putea fi orice, de la invatarea unei noi limbi pana la cantatul unui instrument muzical sau chiar programarea.

smiley Dezvoltarea curiozitatii naturale

Organizati plimbari in natura, studiati plantele si animalele sau urmariti stelele sau norii.

smiley Voluntariat in vacanta de primavara

Vedeti daca exista oportunitati de voluntariat in zona dvs. care ar putea fi potrivite pentru copii. Aceasta ar putea fi participarea la o curatare a parcului sau a ajuta la un adapost local de animale.

In vacanta de primavara, este important sa gasim un echilibru intre activitatile active si cele calme si, de asemenea, sa tinem cont de interesele si preferintele fiecarui copil. Si nu uitati ca unii copii isi petrec vacantele acasa si fac diverse activitati acasa sub indrumarea parintilor sau independent. Aceasta ar putea fi cititul, desenul, jocul in aer liber etc. Unii copii prefera sa petreaca vacanta de primavara neprogramata, facand lucruri care le plac si relaxandu-se dupa perioada scolara.

Puncte de plecare si vanzare de bilete

Chisinau, str. Calea Mosilor 2/1
Info line: 022 439 489
Info line: 022 411 338
Receptie: 022 411 334
Partenerii nostri
Livrare flori
Crearea site web
Anvelope Chisinau
Paturi Chisinau